Outing Part 2

16/02/2011 + 01.00am





































Akhirnya berakhirlah scene Part 2 aku di Lang Island...Photo ini hasil dari sumbangan ikhlas rakan photographer aku..Kero'n'Iema" ..Tension jgk lah..xsmpat nk p tmpt2 menarik..sempat p dataran lang ja dlm pukul 12.00 kot aku.tu pun dah tutup..aku heran sngguh la,apasal dia xbiaq kan ja..lgpun pelancong kn ramai..time cuti skolah lak tu....orang msti kuaq mlm g jenjalan..ishhh!!! xpuas ati aku..dah la aku kempunan nak tngkp gmbr dgn burung lang...xbg chan langsung!!! last skali kmi wat kputusan..snap p ja la, kot kawasan2 dataran lang tu..janji ada gak pic knangan ramai2...tp aku sowg ja xdak pasangan...huhuhu....Apa2 pun terima kasih kpd keroniema de lensa...Za'aaazzz..


Location : Dataran Lang
Time : 12.00 am - 3.00am
Date : 03/02/2011
Weather : sejuk n nyaman.huhu

4 comments:

iEmA said...

sian kat kita nooo... hahah.. x pa, lenkali kita g lagi mat bw pasangan okeh.. :)

Duniakubulat said...

hmmmm tula..cian kita..xpa nt bln 5 neh,mintak2 jadi lah..kalu leh bw pasangan tu ok gak lah..hahaha...insyaallah..

dear yanie said...

huh smart2 pic...
terbaik...sronok bcti =)

Duniakubulat said...

huhuhu..tankiu dear yanie..
pic2 tu sumbangan dari kwn2,saya tlg publish kn je..hehehe.

 

duniakubulat Design by Insight © 2009

>
[close]